Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor Kunst voor bedrijven

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offertes aanvragen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

In overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Kunst voor bedrijven

Verhuur kunst voor bedrijven - Bizzbooster.be

Kunst voor bedrijven: verhuur van schilderijen, beeldhouwwerk en fotografie

Steeds meer bedrijven fleuren hun kantoren op met kunstwerken. Kunst in uw bedrijf zorgt voor een aangename en inspirerende werkomgeving voor uw werknemers, kunst verhoogt tevens het imago van uw bedrijf. Voor bedrijven bestaan aantrekkelijke formules zoals huren, leasen, huurkopen en kopen van schilderijen, beeldhouwwerken en fotografie van zowel bekende als opkomende artiesten. Bij een full-service verhuur formule is alles inbegrepen: advies over stijl, kleuren en schikking in de beschikbare ruimtes, het transport, de inrichting, de verzekering en een jaarlijkse wisseling naar nieuwe kunstwerken.

Kunst verhuur voor bedrijven, hoe werkt dat dan?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseert een kunst consultant de beschikbare ruimtes van uw bedrijf of kantoren en luistert hij/zij naar uw wensen. De kunst consultant informeert u over de dienstverlening en de aankoop- of verhuur formules van kunst voor uw bedrijf. Hierop volgt een vrijblijvend voorstel, rekening houdend met uw wensen, uw voorkeuren en uw budget. Fotomontages geven u een duidelijk beeld van een aantal toepassingsmogelijkheden van kunst in uw bedrijf. Na uw goedkeuring wordt een voorselectie gemaakt van kunstwerken voor uw bedrijf. Nadat u samen met uw collega’s een kunstcollectie hebt uitgekozen worden de kunstwerken geleverd, opgehangen en/of geplaatst in uw bedrijf. Kunst in uw bedrijf is volledig verzekerd gedurende de volledige huurperiode zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade of diefstal. Bovendien kunt u ze kosteloos jaarlijks laten vervangen door nieuwe kunstwerken.

Spreekt kunst verhuur voor bedrijven u aan? Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen de 48 uur offertes van de door DeBesteLeveranciers.nl geselecteerde specialisten in de verhuur van kunstwerken voor bedrijven.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 023 808 01 46

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright De Beste Leveranciers 2021 | Wettelijke informatie | Sitemap | Contacteer ons

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfbeleving te verbeteren. Meer hierover weten