Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor een waterkoeler

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offertes aanvragen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

In overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Waterkoeler

Watercooler, de beste oplossing voor echt lekker drinkwater

De wetenschappers zijn het erover eens, water drinken is gezond. Bovendien is een watercool veel goedkoper dan flessenwater en ook veel practischer dan flessenwater. Daarom is een watercooler een goede en betaalbare oplossing voor drinkwater op het werk en op school. Een watercooler zorgt voor een permanente aanvoer van vers en fris water. Ook zijn er mogelijkheden om een watercooler aan te sluiten op de waterleiding. Het kraanwater wordt nog eens extra gefilterd voordat u het drinkt. In een aantal gevallen is een watercooler te voorzien van een apparaat wat ervoor zorgt dat u bubbels kunt toevoegen aan het water. Personeel gaat uit ervaring meer water drinken als er een watercooler in uw bedrijf staat. U draagt dan dus bij aan gezond en fit personeel. 

Een watercooler op kantoor

De algemene gezondheidsregel vereist dat mensen tenminste 2 liter water per dag drinken. Elke week flessen water kopen is onnodig duur en kost erg  veel tijd. Met een watercooler op kantoor of in uw bedrijf genieten uw werknemers op elk ogenblik van de dag van fris, schoon en koel drinkwater. Kies voor het gemak van een watercooler op de werkplek of een watercooler via de waterleiding en motiveer uw personeel om gezond te leven.

Een watercooler op school

Ook kinderen moeten voldoende water drinken. Leer daarom uw leerlingen voldoende water drinken als ze op school zijn. Een watercooler op school herstelt het ultieme evenwicht tussen de zoete frisdrankautomaten en gezond fris drinkwater zonder hoge kosten. Installeer een watercooler op de speelplaats of bij de uitgang van de gymzaal. Spelende en sportende kinderen hebben vaak dorst en drinken te weinig water omdat ze er niet aan denken. Plaats een watercooler in het zicht en u motiveerd ze om meer te gaan drinken. Water is een veel betere oplossing dan zoete frisdrank. En als kers op de taart, verlaagt u met een waterfontein de ecologische voetafdruk van uw school aanzienlijk: geen slingerende blikjes of petflesjes meer en minder kans tot zwaarlijvigheid.

Kies bewust voor water drinken, kies voor een kwalitatieve watercooler! Doe nu een aanvraag door onderstaande antwoorden aan te vinken. Binnen 2 dagen ontvangt u de offertes van de door DeBesteLeveranciers geselecteerde leveranciers van watercoolers en bijbehorende apparatuur voor gezond drinkgedrag op het werk en op school.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 023 808 01 46

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright De Beste Leveranciers 2021 | Wettelijke informatie | Sitemap | Contacteer ons

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfbeleving te verbeteren. Meer hierover weten