Mijn account

Je koffieleverancier altijd bij jou in de buurt

Altijd lekkere koffie uit een goede koffieautomaat is in ieder bedrijf van belang. Daarom zorgt jouw regionale Fortune Coffee leverancier er altijd voor dat dit in jouw bedrijf tip top in orde is.

Als specialist in koffie en koffieautomaten zorgt Fortune voor goede koffie en representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. In smaak, stijl en natuurlijk het type koffie. Behalve dat je met deze automaten goed voor de dag komt staat de koffieleverancier altijd voor je klaar.

Offerte aanvragen

Ieder bedrijf heeft andere wensen en behoeften op het gebied van koffie. Jouw regionale Fortune Coffee leverancier bekijkt samen met jou wat de best passende oplossing is voor jouw bedrijf. Zijn er bijvoorbeeld piekmomenten binnen het bedrijf, waarbij in korte tijd veel koffie nodig is? Of zijn er vergaderingen waarvoor koffie in een kan geserveerd moet worden? Is er behoefte aan verschillende smaakvarianten zoals cappuccino, espresso, wiener melange, latte macchiato of warme chocolademelk? Of ben je graag maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen en kies je voor fairtrade of UTZ producten? Samen kies je de beste oplossing.

Op de meest uiteenlopende locaties, in productiebedrijven, kantoren, winkels, sportkantines en recreatieve gelegenheden tref je onze Fortune koffie aan. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming met verschillende verdiepingen; voor elke capaciteitsbehoefte is een koffieautomaat beschikbaar. Wij bieden diverse koffiemelanges om uit te kiezen. Zo is er altijd een koffie waar je medewerkers blij van worden.

 

  • 1 contactpersoon, voor alles en altijd dichtbij
  • kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service
  • altijd de koffie in een koffieautomaat die bij jou past
  • altijd inclusief service en onderhoud
  • persoonlijke aandacht en snelle service
  • Fortune, kennis in koffie

Offerte aanvragen

Bij aanschaf van een Passio S ontvangt u een recyclepremie voor uw huidige koffieautomaat. Uw nieuwe koffieautomaat Passio S biedt u 6 keuzemogelijkheden zoals koffie, espresso, cappuccino, wiener melange chocolademelk en heet water. Wij zorgen dat uw oude apparaat op verantwoorde wijze wordt gerecycled.

Copyright De Beste Leveranciers 2020 | Wettelijke informatie | Sitemap | Contacteer ons

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfbeleving te verbeteren. Meer hierover weten