Mijn account

Ontvang tot 4 gratis offertes voor Warme dranken

  1. 1Vul binnen 1 minuut onderstaand formulier in
  2. 2U ontvangt tot 4 persoonlijke offertes
  3. 3U kiest de leverancier die bij uw bedrijf past

Offertes aanvragen Door verder te gaan, geef ik de toelating, aan de leveranciers, mij te contacteren.

In overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (verordening (UE) 679/2016), hebt u het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens.

Warme dranken

De warme drank automaat, een hartverwarmende boost voor uw personeel

Een kopje koffie of thee om de werkdag te starten, een heerlijke kom soep als tussendoortje en een warme chocolademelk als vieruurtje bieden een hartverwarmende boost aan de medewerkers van uw bedrijf. Met een gecombineerde warme drank automaat hebt u de mogelijkheid om een grotere variatie aan te bieden dan een koffiemachine. Met een warme drank automaat laat u niemand in de kou staan want niet iedereen lust koffie. Ook uw bezoekers en klanten zullen het zeker kunnen waarderen om verwelkomd te worden met een kofje koffie of thee of een hongerstillend soepje tijdens een bezoek rond het middaguur. Een warme drank automaat bestaat in verschillende uitvoeringen in functie van het aantal personeelsleden en bezoekers, het aantal kopjes per dag en de keuzemogelijkheden die u wenst aan te bieden.

Warme drank automaten: een commerciŽle formule op maat van uw budget

Misschien aarzelt u nog even om een warme drank automaat aan te schaffen omwille van het dagelijks onderhoud, de navulling van de ingrediŽnten, de bekertjes en de lepels, en de investering. Binnen de verschillende commerciŽle formules vindt u wellicht de oplossing die het beste past bij uw filosofie en uw budget. Zo kunt u kiezen tussen een warme drank automaat huren, leasen of kopen. Vaak biedt het leasen van een warme drank automaat het uitgebreidste pakket aan diensten. De leverancier komt uw warme drank automaat gratis plaatsen en onderhouden. Binnen uw contract kunt u tekenen voor het automatisch komen aanvullen van de ingrediŽnten, de bekers en de lepels. Kiest u echter om een warme drank automaat te kopen, dan is de nazorg ten laste van uw bedrijf. Uiteraard heeft uw personeel andere zaken te doen dan dagelijks de warme drank automaat te reinigen en aan te vullen. Vindt u een warme drank automaat in uw kantoren een goed idee, maar toch iets te duur? Overweeg dan eventueel een warme drank automaat met betaalmunten. U bepaalt dan zelf de prijs die uw personeelsleden hiervoor moeten betalen. Een dergelijke keuze is heel persoonlijk en die laten we uiteraard aan u over. Hoe dan ook, af en toe een heerlijk warm drankje zal de werkprestatie zeker ten goede komen.

Informatie vragen kost niets! Vul daarom onderstaande vragen in en ontvang binnen de 48 uur tot 3 vrijblijvende offertes van de door†DeBesteLevranciers.nl geselecteerde leveranciers van warme drank automaten en geniet binnenkort van een super gemotiveerd personeel.

Vraag gratis een offerte

Een vraag? 023 808 01 46

Wij helpen u graag verder om uw aanvraag in te vullen.

Copyright De Beste Leveranciers 2021 | Wettelijke informatie | Sitemap | Contacteer ons

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfbeleving te verbeteren. Meer hierover weten