Mijn account

CinC - Duidelijke diensten en Transparante prijzen

Alle koffieautomaten vertonen natuurlijk wel eens een storing, zelfs die van CinC. En.... bonenautomaten storen vaker dan instant koffieautomaten, ook dat is nou eenmaal een feit.

Vandaar dat u, als klant van CinC, kunt rekenen op een zeer vakkundige en adequate Technische Dienst voor het snel verhelpen van eventuele storingen. En dankzij onze TOP Service-abonnementen voorkomt u onverwachte uitgaven.

Offerte aanvragen

Ook deze Service-abonnementen van CinC zijn helder. Er zijn twee opties:

 

  • Een All-in abonnement waarin alle kosten voor onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon worden afgedekt. Met dit contract heeft u dus nooit onverwacht extra kosten.
  • Een Onderdelen-abonnement waar alle onderdelenkosten zijn afgedekt en u in geval van een noodzakelijk bezoek van onze monteur alleen voorrijkosten en arbeidsloon betaalt.


Natuurlijk is het ons streven om uw storing binnen één werkdag te verhelpen. Courante storingen, even los van calamiteiten, zal onze Technische Dienst binnen maximaal 2 werkdagen hebben verholpen en indien nodig voorzien wij u van een tijdelijke oplossing.
Nog geen klant van CinC en toch service aan uw automaat nodig? De Technische Dienst van CinC repareert, *indien de conditie van uw automaat dit toelaat, vakkundig de meest voorkomende apparaten. En... als u besluit ingrediënten van CinC te gaan afnemen kunt u zelfs een van de TOP service abonnementen bij ons afsluiten voor service tegen gunstige condities!

Copyright De Beste Leveranciers 2019 | Wettelijke informatie | Sitemap | Contacteer ons

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfbeleving te verbeteren. Meer hierover weten