Mijn account

Core Safety

Met jarenlange ervaring is Core Safety de specialist op het gebied van camerabeveiliging en alarmsystemen in Limburg. Wij zijn een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf met uitstekende nazorg.

Core Safety maakt gebruik van topproducten waar u altijd van op aan kunt. Wij geven advies, bespreken de mogelijkheden en zoeken in samenspraak met u naar de beste en veiligste oplossing voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Uiteraard kunt u uw beelden live bekijken, achteraf terugkijken en 24 uur per dag zien op uw telefoon en laptop. De beelden kunnen worden gebruikt als bewijs voor justitie en politie en geven uw extern en intern de mogelijkheid om uw bedrijfsproces te monitoren.

Met klanten als de gemeente Brunssum, Heerlen, Stein, Plus en Jumbo Supermarkten, Puma Benelux en een groot aantal bedrijven zijn wij in staat om voor vrijwel iedere uitdaging een oplossing te vinden.

Indien u ge´nteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Core Safety heeft de filosofie dat de beste klant een tevreden klant is. U als klant bent onze reclame. Ons team zal altijd proberen de meest effectieve oplossing voor u te vinden binnen uw budget.
"Rob Peters"

Copyright De Beste Leveranciers 2019 | Wettelijke informatie | Sitemap | Contacteer ons

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfbeleving te verbeteren. Meer hierover weten